Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers S.P.D.

Power Rangers S.P.D.

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers S.P.D. på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brandon Jay McLaren, Chris Violette, Matt Sadowski
Spilletid: 22 min
Land: United States, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da Troobian-imperiet angriber Jorden, gør B-Squad Power Rangers Space Patrol Delta sig klar til at kvæle den fremmede trussel og redde verden.

Power Rangers S.P.D. havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers S.P.D. på YouTube.Se Power Rangers S.P.D. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers S.P.D. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers S.P.D. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers S.P.D., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers S.P.D. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar