Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers

Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action
Instruktion: Jonathan Tzachor
Skuespillere: Alexander P. Heartman, Erika Fong, Hector David Jr., Najee De-Tiege
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Samurai Rangerne slår sig sammen med RPM Ranger Rød for at konfrontere Master Xandreds Mooger-hær og en robotagtig skurk fra RPM Rangerens dimension.

Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers på YouTube.Se Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Samurai: Clash of the Red Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar