Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special)

Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special)

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det er Halloween, og de mest uhyggelige væsner fra Netherworld fortæller krigshistorier om deres kampe med Samurai Power Rangers.

Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) på YouTube.Se Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar