Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Samurai

Power Rangers Samurai

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alexander P. Heartman, Erika Fong, Hector David Jr., Najee De-Tiege
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En ny generation af Power Rangers skal lære at kontrollere symbolerne på samurai-magt, der kan give dem kontrol over Jordens elementer, så de kan bekæmpe mørkets kræfter.

Power Rangers Samurai havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers Samurai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Samurai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Samurai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Samurai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar