Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Megaforce

Power Rangers Super Megaforce

22/11/2014 | Flixfilm

Se Power Rangers Super Megaforce på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Charlie Haskell, Koichi Sakamoto
Skuespillere: Andrew Gray, Ciara Hanna, John Mark Loudermilk, Christina Masterson
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Udstyret med en nøgle, der lader dem forvandle sig til ethvert team af Legendary Rangers fra fortiden, udfordrer Super Megaforce Rangers den grusomme Prince Vekar.


Se Power Rangers Super Megaforce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers Super Megaforce havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Megaforce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Super Megaforce herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Super Megaforce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Megaforce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar