Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Megaforce

Power Rangers Super Megaforce

22/11/2014 | Flixfilm

Power Rangers Super Megaforce på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: Charlie Haskell, Koichi Sakamoto
Skuespillere: Andrew Gray, Ciara Hanna, John Mark Loudermilk, Christina Masterson
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Udstyret med en nøgle, der lader dem forvandle sig til ethvert team af Legendary Rangers fra fortiden, udfordrer Super Megaforce Rangers den grusomme Prince Vekar.

Power Rangers Super Megaforce havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Super Megaforce på YouTube.Se Power Rangers Super Megaforce på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Megaforce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Megaforce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Super Megaforce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Super Megaforce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar