Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Megaforce

Power Rangers Super Megaforce

22/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Power Rangers Super Megaforce på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Charlie Haskell, Koichi Sakamoto
Skuespillere: Andrew Gray, Ciara Hanna, John Mark Loudermilk, Christina Masterson
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Udstyret med en nøgle, der lader dem forvandle sig til ethvert team af Legendary Rangers fra fortiden, udfordrer Super Megaforce Rangers den grusomme Prince Vekar.


Se Power Rangers Super Megaforce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Power Rangers Super Megaforce havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Megaforce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Super Megaforce herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Super Megaforce er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Megaforce stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar