Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas

Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Samurai Rangerne bliver fanget i Megazords cockpit juleaften, da det bryder ned. Kan Rangerne komme ud og stadig nå at fejre jul?

Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas på YouTube.Se Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar