Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat

Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en Nighlok invaderer Samurai Rangernes drømme og gør dem til mareridt, skal Rangerne finde ud af, hvad der er virkelighed, og hvad der er illusion.

Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat på YouTube.Se Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Super Samurai: Trickster Treat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar