Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Super Samurai

Power Rangers Super Samurai

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Super Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 95 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Samurai Power Rangerne fortsætter kampen mod den onde Master Xandred, som nu har slået sig sammen med den ondskabsfulde Serrator.

Power Rangers Super Samurai havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Power Rangers Super Samurai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Super Samurai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Super Samurai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Super Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar