Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Time Force

Power Rangers Time Force

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Time Force på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Faunt, Kevin Kleinberg, Michael Copon
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Gruppen indleder et nyt felttog mod det onde i år 3000, da den indespærrede kriminelle mesterhjerne Ransik bliver befriet af sin datter.

Power Rangers Time Force havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Time Force på YouTube.Se Power Rangers Time Force på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Time Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Time Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Time Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Time Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar