Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Turbo

Power Rangers Turbo

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Turbo på Netflix

Indspilningsår: 1997–1998
Genre: Action, Family, Adventure, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Blake Foster, Gregg Bullock, Carol Hoyt, Donene Kistler
Spilletid: 30 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Rangerne bruger højteknologiske biler mod Queen Divatox og hendes Divazords, som angriber Rangernes elskede by Angel Grove.

Power Rangers Turbo havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers Turbo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Turbo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Turbo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Turbo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar