Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Wild Force

Power Rangers Wild Force

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Wild Force på Netflix

Produktionsår: 2002–2003
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ricardo Medina Jr., Alyson Sullivan, Phillip Jeanmarie
Spilletid: 30 min
Land: United States, Netherlands, Japan, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Cole Evans er opvokset i junglen og leder Wild Force Power Rangerne, når de kalder deres dyrekræfter sammen for at bekæmpe den onde Master Org.

Power Rangers Wild Force havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Wild Force på YouTube.Se Power Rangers Wild Force på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Wild Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Wild Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Wild Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Wild Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar