Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Zeo

Power Rangers Zeo

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Zeo på Netflix

Indspilningsår: 1996–1997
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Catherine Sutherland, Nakia Burrise, Steve Cardenas, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 21 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne spin-off kæmper Tommy og de andre Power Rangers mod nye fjender ved hjælp af kræfter, som de har fået fra Zeo Crystal.

Power Rangers Zeo havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers Zeo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Zeo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Zeo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Zeo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Zeo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar