Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers

Power Rangers

01/02/2019 | Flixfilm

Power Rangers på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Dean Israelite
Skuespillere: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler
Spilletid: 124 min
Land: United States, Hong Kong, Japan, Canada, New Zealand
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da fem high school-outsidere finder nogle mønter, der giver dem superkræfter, må de stå sammen for at redde verden fra ældgammel ondskab.

Power Rangers havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers på YouTube.Se Power Rangers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Power Rangers

  1. Annemette - kl. 14:17, 06-02-2019:

    Jeg ejer denne film på blu-ray, men det betyder ikke at jeg ikke vil se den på Netflix gentagne gange. I gosh darn love this movie.

Skriv kommentar