Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers

Power Rangers

01/02/2019 | Flixfilm

Se Power Rangers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Dean Israelite
Skuespillere: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin
Spilletid: 124 min
Land: USA, Hong Kong, Japan, Mexico, Canada, New Zealand
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da fem high school-outsidere finder nogle mønter, der giver dem superkræfter, må de stå sammen for at redde verden fra ældgammel ondskab.

Power Rangers havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Power Rangers

  1. Annemette - kl. 14:17, 06-02-2019:

    Jeg ejer denne film på blu-ray, men det betyder ikke at jeg ikke vil se den på Netflix gentagne gange. I gosh darn love this movie.

    Skriv kommentar