Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers

Power Rangers

01/02/2019 | 1 kommentar

Se Power Rangers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Dean Israelite
Skuespillere: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin
Spilletid: 124 min
Land: USA, Hong Kong, Japan, Mexico, Canada, New Zealand
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da fem high school-outsidere finder nogle mønter, der giver dem superkræfter, må de stå sammen for at redde verden fra ældgammel ondskab.


Se Power Rangers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Power Rangers havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Power Rangers

  1. Annemette - kl. 14:17, 06-02-2019:

    Jeg ejer denne film på blu-ray, men det betyder ikke at jeg ikke vil se den på Netflix gentagne gange. I gosh darn love this movie.

    Skriv kommentar