Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Powerpuff-pigerne

Powerpuff-pigerne

01/03/2015 | Flixfilm

Powerpuff-pigerne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De supersøde søstre Blomst, Bobbel og Bellis har helliget deres liv til at redde verden fra kriminalitet og bekæmpe onde kræfter.Se Powerpuff-pigerne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Powerpuff-pigerne havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Powerpuff-pigerne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Powerpuff-pigerne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Powerpuff-pigerne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Powerpuff-pigerne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Powerpuff-pigerne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar