Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Practical Magic

Practical Magic

01/12/2013 | Flixfilm

Se Practical Magic på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Sandra Bullock, Nicole Kidman, Stockard Channing, Dianne Wiest
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I instruktør Griffin Dunnes romantiske komedie er søstrene Sally og Gillian moderne hekse, hvis kærlighedsliv kompliceres af en usædvanlig forbandelse.


Se Practical Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPractical Magic havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Practical Magic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Practical Magic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Practical Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Practical Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar