Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Prague

01/01/2020 | Flixfilm

Se Prague på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Ole Christian Madsen
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Stine Stengade, Borivoj Navrátil, Jana Plodková
Spilletid: 92 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Czech
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung arkitekts kaotiske tanker overtager hele hans liv, da han lader fortiden i Indien bag sig for at arbejde i Prag.


Se Prague på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prague havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prague ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Prague:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prague er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prague stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar