Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pray Away

Pray Away

03/08/2021 | Flixfilm

Pray Away på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Kristine Stolakis
Skuespillere: Michael Bussee, Alan Chambers, Ricky Chelette
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tidligere ledere af og en overlevende fra "omvendelsesterapi"-bevægelsen fortæller om terapiformens vedvarende skadelige effekt på LGBTQ+-personer.

Pray Away havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pray Away på YouTube.Se Pray Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pray Away ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pray Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pray Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pray Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar