Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pray For Rain

Pray For Rain

12/08/2017 | Flixfilm

Se Pray For Rain på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Alex Ranarivelo
Skuespillere: Jane Seymour, Annabelle Stephenson, Nicholas Gonzalez, James Morrison
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter faderens mistænkelige dødsfald vender en journalist fra New York tilbage til sin hjemby, hvor tørke og bander har gjort livet svært for bønderne.


Se Pray For Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPray For Rain havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pray For Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pray For Rain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pray For Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pray For Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar