Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pray the Devil Back to Hell

Pray the Devil Back to Hell

08/04/2014 | Ingen kommentarer

Se Pray the Devil Back to Hell på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Gini Reticker
Skuespillere: Janet Johnson Bryant, Etweda Cooper, Vaiba Flomo, Leymah Gbowee
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Denne fængslende dokumentar fortæller historien om en gruppe kvinder, der krævede fred for Libyen, en nation, der ligger i ruiner efter mange års borgerkrig.


Se Pray the Devil Back to Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pray the Devil Back to Hell havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pray the Devil Back to Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pray the Devil Back to Hell herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pray the Devil Back to Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pray the Devil Back to Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar