Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prayers for the Stolen

Prayers for the Stolen

17/11/2021 | Flixfilm

Prayers for the Stolen på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Tatiana Huezo
Skuespillere: Guillermo Villegas, Mayra Batalla, Alejandra Camacho
Spilletid: 110 min
Land: Mexico, Germany, Brazil, Argentina, Switzerland, United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I et bjergrigt område i Mexico, hvor det vrimler med valmuer, støtter tre piger sig til hinanden for at håndtere de prøvelser, som et narkokartel skaber for dem.

Prayers for the Stolen havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prayers for the Stolen på YouTube.Se Prayers for the Stolen på NetflixAnmeldelse: Prayers for the Stolen

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Prayers for the Stolen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prayers for the Stolen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prayers for the Stolen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prayers for the Stolen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar