Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prelude to War

Prelude to War

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Prelude to War på Netflix

Indspilningsår: 1942
Genre: Documentary, War
Instruktør: Frank Capra, Anatole Litvak
Skuespillere: Victor Bulwer-Lytton, Kai-Shek Chiang, Walter Darré, Otto Dietrich
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English, German, Italian, Japanese, Amharic, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Frank Capras dokumentar følger den voksende tro på et autoritært styre i Tyskland, Italien og Japan, mens USA forbereder sig på at forsvare frihed.


Se Prelude to War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prelude to War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prelude to War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar