Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Prelude to War

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1942
Genre: Documentary, War
Instruktør: Frank Capra, Anatole Litvak
Skuespillere: Victor Bulwer-Lytton, Kai-Shek Chiang, Walter Darré, Otto Dietrich
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English, German, Italian, Japanese, Amharic, Russian
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Frank Capras dokumentar følger den voksende tro på et autoritært styre i Tyskland, Italien og Japan, mens USA forbereder sig på at forsvare frihed.


Se Prelude to War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prelude to War herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Prelude to War stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar