Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prelude to War

Prelude to War

31/03/2017 | Flixfilm

Se Prelude to War på Netflix

Indspilningsår: 1942
Genre: Documentary, War
Instruktør: Frank Capra, Anatole Litvak
Skuespillere: Victor Bulwer-Lytton, Kai-Shek Chiang, Walter Darré, Otto Dietrich
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English, German, Italian, Japanese, Amharic, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Frank Capras dokumentar følger den voksende tro på et autoritært styre i Tyskland, Italien og Japan, mens USA forbereder sig på at forsvare frihed.


Se Prelude to War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrelude to War (Hvorfor blev der krig?) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prelude to War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prelude to War (Hvorfor blev der krig?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prelude to War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar