Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prem Ratan Dhan Payo

Prem Ratan Dhan Payo

01/07/2020 | Flixfilm

Se Prem Ratan Dhan Payo på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short
Instruktør: Vidhi Kasliwal
Skuespillere: Sooraj R. Barjatya, Swara Bhaskar, Deepak Dobriyal, Sonam Kapoor
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Mens en streng prins kommer sig oven på et attentatforsøg fire dage før sin kroning, udskiftes han med en glad og gavmild dobbeltgænger.


Se Prem Ratan Dhan Payo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prem Ratan Dhan Payo havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prem Ratan Dhan Payo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Prem Ratan Dhan Payo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prem Ratan Dhan Payo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prem Ratan Dhan Payo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar