Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Premier League Legends

Premier League Legends

02/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Premier League Legends på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Med dybdegående interviews går denne dokuserie tæt på de spillere, der gjorde Premier League til, hvad den er i dag.


Se Premier League Legends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Premier League Legends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Premier League Legends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Premier League Legends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Premier League Legends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Premier League Legends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar