Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Premier Voyage

Premier Voyage

07/05/2023 | Flixfilm

Premier Voyage på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Nadine Trintignant
Skuespillere: Marie Trintignant, Vincent Trintignant, Richard Berry
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter deres mors død tager en teenagepige og hendes 5-årige bror ud på en følelsesladet rejse for at finde den far, der forlod dem for flere år siden.Se Premier Voyage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Premier Voyage havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Premier Voyage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Premier Voyage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Premier Voyage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Premier Voyage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Premier Voyage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar