Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredato og første kig på ‘Snabba Cash’-reboot

Premieredato og første kig på ‘Snabba Cash’-reboot

25/02/2021 | Flixfilm

snabba cash netflixI dag kan Netflix offentliggøre teaser og premieredato på ‘Snabba Cash’ – en ny svensk Netflix Original-serie fra Oskar Söderlund, Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus med Evin Ahmad i hovedrollen.

‘Snabba Cash’ har premiere globalt på Netflix den 7. april.

Se teaser og billeder nederst i artiklen.

Da tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter, finder hun – på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette ”reboot” med svensk tale udspiller sig i Stockholm 10 år efter begivenhederne, som er skildret i filmtrilogien. Det er et summende miljø, hvor sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad.

Både den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, bliver både loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber hårdt testet i den endeløse jagt på nemme penge.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Pamela - A Love Story'

Blandt de medvirkende er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

‘Snabba Cash’ er en svensk Netflix Original-serie fra manuskriptforfatter Oskar Söderlund, instruktør Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus. Serien består af seks afsnit og er produceret af Nicklas Wikström Nicastro for SF Studios – den originale producent bag den meget succesfulde og anmelderroste Snabba Cash (Easy Money)-filmtrilogi.

Se ‘Snabba Cash’ på Netflix Danmark fra den 7. april.Skriv kommentar