Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Premieredato på ‘BoJack Horseman’ sæson 5

Premieredato på ‘BoJack Horseman’ sæson 5

01/07/2018 | Flixfilm

Verdens mest populære hest – efter eget udsagn – BoJack er atter på jagt efter medlidenhed i den femte sæson af ‘BoJack Horseman’, som streamingtjenesten Netflix netop har afsløret får eksklusiv premiere den 14. september.

Der er endnu ikke frigivet en teaser eller trailer til den nye sæson, men de sidste fire har budt på familieintriger, drukture, fortrydelser, skuffelser, succes, berømmelse og nedture – og der er umiddelbart intet der tyder på at det bliver anderledes i sæson 5.

BoJacks liv er i hvert fald aldrig kedeligt!

Første sæson af animationsserien havde premiere i 2014 til gode anmeldelser, som blot er blevet bedre med årerne. Sæson 4 fik fremragende anmeldelser stort set hele vejen rundt i medielandskabet. Samtidig er fanskaren blot blevet større og serien har nærmest opnået kultstatus.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Hvis den gode modtagelse fortsætter med sæson 5, så er der næsten ingen tvivl om at Netflix vil fortsætte serien med en sjette sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemmerne i B’oJack Horseman’ indtales blandt andet af Will Arnett (‘Arrested Development’, ‘Despicable Me’), Aaron Paul (‘Breaking Bad’) og Amy Sedaris (‘Strangers With Candy’), mens serien er skabt af Raphael Bob-Waksberg og produceret af Michael Eisners Tornante Company (tidligere direktør for Disney).

Se ‘BoJack Horseman’ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 14. september 2018.
Skriv kommentar