Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredato på ‘Dark’ sæson 2

Premieredato på ‘Dark’ sæson 2

27/04/2019 | Flixfilm

dark sæson 2 premiere danmarkNetflix har netop offentliggjort, at anden sæson af den tyske Netflix-serie ‘Dark’ får premiere på streamingtjenesten den 21. juni.

Der er samtidig blevet udsendt en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Dark’ forsvinder to unge børn under mystiske omstændigheder fra en tysk by i 1986, hvilket fører til et helvede bryder løs, samt at dobbeltliv og trængte forhold hos fire uafhængige familier afsløres. Spørgsmålet er ikke, hvem der har kidnappet børnene, men hvornår.

Læs Flixfilms anmeldelse af første sæson af ‘Dark’ her: Anmeldelse: ‘Dark’ – sæson 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien, som er én af de mest sete ikke-engelske serier på streamingtjenesten, er lavet af prisvindende Helmer Baran bo Odar og Jantje Friese, som tidligere har samarbejdet på ‘Who Am I – No System is Safe’, mens rollelisten består af navne som Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman og Mark Waschke.

Netflix kunne sidste år også annoncere, at de har fået skaberne Helmer Baran bo Odar og Jantje Friese med på holdet, og de skal de kommende år udvikle endnu flere film og serier for streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ   Ny sæson af 'Bridgerton' slår rekord

‘Dark’ har været en kæmpe succes over hele verden og i forbindelsen med offentliggørelsen af sæson udtalte Netflix:

“Da vi første gang hørte om ‘Dark’ indså vi at dette var et show som ingen havde set før – hverken i Tyskland eller andre steder i verden. Serien er et godt bevis på at en unik historiefortælling kan overskride landegrænser. Vi er begejstret over at så mange har set ‘Dark’ og vi glæder os til at se hvordan historien udfolder sig

Se ‘Dark‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 21. juni.
Skriv kommentar