Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredato på ny hårdtslående sæson af ‘Luke Cage’

Premieredato på ny hårdtslående sæson af ‘Luke Cage’

07/03/2018 | Flixfilm

Marvel- og Netflix-serien ‘Luke Cage’ er tilbage med sæson 2 til sommer – nærmere bestemt den 22. juni 2018.

Det afslører Netflix i en teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen. Samtidig har Netflix også løftet sløret for et par billeder fra den kommende sæson.

Den nye sæson vil som første sæson bestå af 13 episoder, og denne gang er holder Luke Cage sig ikke længere for sig selv. Han er nemlig blevet lidt af en kendis for sin skudsikre hud og alle i Harlem ved derfor hvem han er. Men den megen bevågenhed gør det kun sværere for Luke. De lokale forventer nemlig, at han altid er der når de har brug for hjælp. Han må derfor afgøre hvem han kan og ikke kan redde.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros 'Pinocchio'

Foruden Mike Colter i rollen som superhelten Luke Cage, medvirker også Simone Missick, Alfre Woodard, Theo Rossi, Mustafa Shakir, Gabrielle Dennis og Rosario Dawson i den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten kan endvidere afsløre, at Lucy Liu, som bedst kendes for hendes skuespil, instruerer sæsonens første episode.

Netflix-medlemmere stiftede første gang bekendtskab med superhelten Luke Cage i Netflix-serien ‘Jessica Jones’ hvor han er den hårdføre bartender med en hemmelighedsfuld fortid.

Se ‘Luke Cage‘ på Netflix Danmark. Se hele sæson 2 fra den 22. juni.
Skriv kommentar