Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredato på sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’

Premieredato på sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’

15/11/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at tredje og sidste sæson af Lemony Snicket’s ‘A Series of Unfortunate Events’ får premiere den 1. januar 2019.

Det er helt ventet, at den frygtelige historie om Grev Olaf og de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny slutter med næste sæson, da alle de 13 bøger dermed er blevet filmatiseret.

Som det fremgår af traileren nederst i artiklen, er der virkelig tale om den endelige slutning, da Lemony Snicket (Patrick Warburton) udtaler at alt vil blive afsløret herunder under Baudelaire-børnenes skæbne og sandheden bag bogstaverne VFD.

Sæson 1 bestod af de 4 første bøger og anden sæson udgjorde de næste 5 bøger i rækken, mens den kommende og sidste sæson vil afrunde historien med de sidste 4 bøger; The Slippery Slope, The Grim Grotto, The Penultimate Peril, og The End.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dermed første gang at hele Lemony Snicket’s ‘A Series of Unfortunate Events’ er blevet filmatiseret. Den kendte Hollywood-filmatisering fra 2004 med bl.a. Jim Carrey, Meryl Streep og Jude Law brugte kun nogle uddrage fra forskellige bøger.

LÆS OGSÅ   4 Netflix-serier vi kommer til at savne

‘A Series of Unfortunate Events’ handler om de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny, der på flugt fra den onde Grev Olaf, som vil have fat i deres formue, må igennem en række prøvelser for at afsløre hemmeligheden om hvad der var skyld i deres forældres død. Det er børnene Violet og Klaus som der lige nu søges skuespillere til. Man skal være mellem 10-14 år gammel.

Se ‘A Series of Unfortunate Events’ på Netflix. Tredje sæson kan ses fra den 1. januar 2019 – Perfekt til binge-watching nytårsdag!Skriv kommentar