Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Premieredato på sidste sæson af ‘Bloodline’

Premieredato på sidste sæson af ‘Bloodline’

18/04/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offenliggjort at tredje og sidste sæson af den anmelderrost serie ‘Bloodline’ får premiere den fredag den 26. maj 2017.

Det oplyser Netflix i et klip på Youtube, som også giver et smugkig på den kommende sæson 3. Klippet kan ses nederst i artiklen.

Netflix annoncerede sidste år, at de har valgt at trække stikket på serien efter sæson 3 – noget tidligere end forventet, da skaberne af ‘Bloodline’ tidligere har udtalt, at de har materiale nok til fem eller seks sæsoner af dramaserien.

Til trods for den overraskende aflysning af yderligere sæsoner, så skulle tredje sæson gerne slutte serien af på en ordentlig måde og afrunde historien, således man ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål og cliff-hangers.

I ‘Bloodline’, der foregår i Florida Keys, følger man en sammentømret familie, der består af fire voksne søskende, hvis hemmeligheder og ar afsløres da broderen, som også er familiens sorte får, vender hjem. I serien ses bl.a. Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Sissy Spacek (Carrie), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Linda Cardellini (Mad Men) og Sam Shepard (The Right Stuff).

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt og produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman, og Glenn Kessler, som tidligere har været involveret i produktionen af bl.a. ‘Damages’ og ‘The Sopranos’.

Se ‘Bloodline‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 26. maj.
Skriv kommentar