Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredato på actionfilmen ‘The Old Guard’ med Charlize Theron

Premieredato på actionfilmen ‘The Old Guard’ med Charlize Theron

09/05/2020 | Flixfilm

Premieredato på The Old Guard med Charlize TheronNetflix har netop annonceret, at ‘The Old Guard’ med Charlize Theron får premiere på streamingtjenesten den 10. juli.

‘The Old Guard’ er en helt ny actionfilm om en gruppe superhelte med særlige evner og den er baseret på en tegneserie af samme navn af Greg Rucka, mens den er instrueret af Gina Prince-Bythewood (‘The Secret Life of Bees’, ‘Beyond the Lights’).

Netflix har udsendt en ultra-kort teaser på Twitter, som kan ses nederst i artiklen.

‘The Old Guard’ følger Andy (Charlize Theron), lederen af en hemmelig gruppe udødelige lejesoldater, der har beskyttet jorden i århundreder. Da teamet rekrutteres til at løse en nødopgave, afsløres deres særlige evner, og det bliver op til Andy og Nile (Kiki Layne), den nyeste tilføjelse til gruppen, at beskytte dem alle mod dem, der prøver at tjene penge på deres evner til enhver pris.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 3 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

I actionfilmen ses Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts og Chiwetel Ejiofor.

Den amerikanske skuespiller Charlize Theron producerer selv filmen i samarbejde med Don Granger (‘Mission: Impossible – Fallout’, (Terminator: Dark Fate’)

‘The Old Guard’ har premiere på Netflix Danmark den 10. juli.Skriv kommentar