Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Premieredatoen på Marvel’s Jessica Jones klar

Premieredatoen på Marvel’s Jessica Jones klar

11/09/2015 | Flixfilm

jessica jones netflix serieNetflix og Marvel har netop annonceret, at deres næste superhelte-serie Jessica Jones får premiere på Netflix d. 20. november.

Marvel og Netflix har indgået et samarbejde om at skabe fem superhelteserier og Jessica Jones er altså nummer to i rækken, efter Daredevil, som fik premiere tidligere på året.

Spændingsserien Marvel’s Jessica Jones går tæt ind på livet af Jessica Jones, der kæmper mod dæmoner både udefra og indefra. Efter en tragisk ende på en kort superhelte-karriere, genopbygger Jessica Jones sit liv ved at etablere sit eget detektivbureau, hvor hun løser sager i New York City.

I hovedrollen som Jessica Jones ses Krysten Ritter, som får selskab af bl.a. Racheal Taylor (Trish Walker), David Tennant (Dr. Zebediah Killgrave) og Rosario Dawson, der også medvirker i Daredevil, som Claire Temple. Dermed bindes historien om Jessica Jones sammen med Daredevil.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Ikke nok med det, så dukker Luke Cage, som spilles af Mike Colter, også op i Jessica Jones. Det bemærkelsesværdig er, at han har hovedrollen i den næste superhelte-serie fra Marvel og Netflix, som får premiere på Netflix til næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jessica Jones er på 13 episoder og alle afsnit vil kunne ses på Netflix Danmark fra d. 20. november.
1 kommentar til Premieredatoen på Marvel’s Jessica Jones klar

  1. thomas - kl. 18:37, 11-09-2015:

    bliver godt , glæder mig 🙂

Skriv kommentar