Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Premieredatoen på ‘The Defenders’ afsløret

Premieredatoen på ‘The Defenders’ afsløret

04/04/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix og Marvel har netop afsløret premieredatoen på deres stort anlagte fælles-serie ‘The Defenders,’ som samler superheltene Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage og Iron Fist i en og samme serie.

I en video hvor de fire superheltene står samlet i en elevator annonceres det at serien får premiere på Netflix den 18. august 2017.

Marvel-fans kan sikkert bruge flere timer på at finde hints i videoen, som er navngivet ‘Midland Circle Security Elevator B,’ samt det tilhørende ‘falske’ NY Bulletin website som Netflix har lanceret – Flixfilm ser sig dog nødsaget til at må springe over denne udfordring.

I ‘The Defenders’ vil Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage og Iron Fist stå sammen mod en mystisk og ultimative fjende, som vil blive spillet af den Oscar-nominerede Sigourney Weaver (Avatar, Alien). Hvilken karakter hun vil påtage sig er dog endnu ikke afsløret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er heller ingen informationer omkring plot eller om The Punisher, som ligeledes vil får sin egen enkeltstående serie vil medvirke i ‘The Defenders.’

LÆS OGSÅ   'The Raid'-instruktør laver ny Netflix-film med Tom Hardy

Efter premieredatoen på ‘The Defenders’ er det allerede blevet annonceret at der kommer nye sæsoner af både Daredevil, Jessica Jones, samt Luke Cage og man kan således forvente at historien fra ‘The Defenders’ bliver fulgt op i de enkeltstående serier.

Der er endnu ingen meldinger om der også kommer en sæson 2 af Iron Fist. Serien har fået lidt blandede anmeldelser af kritikerne, men er samtidig blevet fremlagt som værende en af de mest sete. Det er derfor stadig muligt at Netflix vælger at forlænge serien.

Se ‘The Defenders’ på Netflix Danmark fra den 18. august.    Skriv kommentar