Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Premium Rush

Premium Rush

07/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Premium Rush på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: David Koepp
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Dania Ramirez, Sean Kennedy, Kym Perfetto
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Et bybud på Manhattan tager et job, som hurtigt bliver til en kamp på liv og død, da han jagtes af en korrupt betjent, som desperat forsøger at få fat i hans pakke.


Se Premium Rush på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Premium Rush havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Premium Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Premium Rush herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Premium Rush er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Premium Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar