Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Premium Rush

Premium Rush

07/06/2017 | Flixfilm

Premium Rush på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: David Koepp
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et bybud på Manhattan tager et job, som hurtigt bliver til en kamp på liv og død, da han jagtes af en korrupt betjent, som desperat forsøger at få fat i hans pakke.

Premium Rush havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Premium Rush på YouTube.Se Premium Rush på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Premium Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Premium Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Premium Rush, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Premium Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar