Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prescription Thugs

Prescription Thugs

15/04/2016 | Flixfilm

Se Prescription Thugs på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Chris Bell, Josh Alexander(co-director), Greg Young(co-director)
Skuespillere: Jeff Hatch, Chris Leben, Matthew Wiese
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En filmskaber bruger sin egen families oplevelser som springbræt til at udforske de etiske problemer, der omgiver FDA og den farmaceutiske industri.


Se Prescription Thugs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrescription Thugs havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prescription Thugs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prescription Thugs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prescription Thugs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prescription Thugs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar