Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Presenting Princess Shaw

Presenting Princess Shaw

25/08/2016 | Flixfilm

Presenting Princess Shaw på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Ido Haar
Skuespillere: Kutiman, Samantha Montgomery
Spilletid: 83 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne film fortæller om relationen mellem YouTube-sangeren Samantha Montgomery og hendes hemmelige israelske beundrer, Kutiman.

Presenting Princess Shaw havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Presenting Princess Shaw på YouTube.Se Presenting Princess Shaw på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Presenting Princess Shaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Presenting Princess Shaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Presenting Princess Shaw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Presenting Princess Shaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar