Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Preservation

Preservation

09/01/2015 | Flixfilm

Se Preservation på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Christopher Denham
Skuespillere: Wrenn Schmidt, Pablo Schreiber, Aaron Staton
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Tre byboere vover sig uden for alfarvej og får et møde med naturen, som går forfærdelig galt, da de pludselig bliver jaget af maskerede mordere.

Preservation havde premiere på Netflix Danmark den 9. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Preservation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Preservation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Preservation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Preservation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Preservation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar