Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pretend It’s a City

Pretend It’s a City

08/01/2021 | Flixfilm

Pretend It’s a City på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tag på vandretur i New York Citys gader og i den skæve forfatter, humorist og fortæller Fran Lebowitz' fascinerende sind, mens hun taler med Martin Scorsese.

Pretend It’s a City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pretend It’s a City på YouTube.Se Pretend It’s a City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pretend It’s a City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pretend It’s a City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pretend It’s a City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pretend It’s a City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar