Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pretty in Pink

Pretty in Pink

30/09/2016 | Flixfilm

Pretty in Pink på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Howard Deutch
Skuespillere: Molly Ringwald, Jon Cryer, Harry Dean Stanton
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Andie tror, hendes drømme er gået i opfyldelse, da den rige, populære Blane inviterer hende med til skoleballet i denne klassiker fra John Hughes.Se Pretty in Pink på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pretty in Pink havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pretty in Pink på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pretty in Pink ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pretty in Pink stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pretty in Pink, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pretty in Pink er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar