Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pretty in Pink

Pretty in Pink

30/09/2016 | Flixfilm

Se Pretty in Pink på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Howard Deutch
Skuespillere: Molly Ringwald, Harry Dean Stanton, Jon Cryer, Annie Potts
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Andie tror, hendes drømme er gået i opfyldelse, da den rige, populære Blane inviterer hende med til skoleballet i denne klassiker fra John Hughes.


Se Pretty in Pink på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPretty in Pink havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pretty in Pink ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pretty in Pink herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pretty in Pink er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pretty in Pink stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar