Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Pretty Little Liars sæson 5 på Netflix til september

Pretty Little Liars sæson 5 på Netflix til september

27/06/2016 | Flixfilm

pretty little liars netflix danmark sæson 5 6 7Til stor overraskelse kunne Netflix forleden annoncere på Facebook, at femte sæson af den populære serie Pretty Little Liars kan ses på Netflix Danmark d. 1. september.

Streamingtjenesten Netflix offentliggører normalt ikke kommende premieredatoer på Facebook og derfor var det i dette tilfælde overraskende da Netflix kunne afsløre den snarlige ankomst af Pretty Little Liars sæson 5.

Den amerikanske teenagedrama-serie tager udgangspunkt i den lille by Rosewood i Pennsylvania, hvor de fire piger; Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin, og Emily Fields bor og lever. Kliken er dog hårdt ramt, da deres veninde Alison DiLaurentis angiveligt er blevet myrdet. Et år efter begynder pigerne dog at modtage beskeder fra en mystisk person kaldet “A”, der truer og torturer dem for alle deres gerninger og fejltagelser de har lavet før og efter Alison var i live. Først tror de dog at det er Alison selv, som er efter dem, men da hendes døde krop bliver fundet, bliver kliken bevidst om at nogle er ude efter at ødelægge deres liv.

LÆS OGSÅ   DC-serie rykker fra HBO Max til Netflix

Skuespillerne Sasha Pieterse, Lucy Hale, Troian Bellisario og Ashley Benson ses blandt andet i Pretty Little Liars.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er lavet i alt syv sæsoner af Pretty Little Liars og på nuværende tidspunkt lader det til at den syvende også bliver den sidste sæson. Der går dog rygter om en eventuel fortsættelse eller film, men endnu er intet bekræftet. Sæson 7 vises i øjeblikket på amerikansk tv. Der er ingen oplysinger om hvornår den eller sæson 6 får premiere på Netflix Danmark.

Pretty Little Liars sæson 5 har premiere på Netflix Danmark 1. september. Se seriens første fire sæsoner på Netflix i dag.7 kommentarer til Pretty Little Liars sæson 5 på Netflix til september

 1. Katja - kl. 11:08, 21-08-2016:

  Det kan ikke være rigtigt at der nok kun bliver 7 sæsoner fordi jeg har set 4 af dem og jeg elsker den serie Pretty Little Liars, jeg beder jer kan i ikke nok finde ud af 100% om der bliver lavet flere min veninde Rikke elsker den også og vi har set de 4 sæsoner 10 gange i træk.

 2. mari11d5 - kl. 16:35, 27-08-2016:

  Katja der bliver kun 7 sæsoner der kommer ikke flere desvære

 3. Katinka Cecilie - kl. 17:55, 22-11-2016:

  Kommer sæson 6 på netflix? Er lige blevet færdig med sæson 5 og der er så spændende! Hvis sæson 6 kommer på netflix hvornår kommer den så på? 4. Amalie - kl. 19:25, 17-04-2017:

  Jeg er lige blevet færdig med sæson 5 og venter spændt på sæson 6. Jeg ved bare ikke hvornår sæson 6 a PLL kommer på Netflix i Danmark. Det ville være super rart at få en dato. Venter spændt.

  Tak

 5. safa - kl. 13:10, 30-06-2017:

  hej flixfilm jeg er blevet færdig med pll sæson 5 og har ventet i virkelig lang tid på, at de andre to andre sæsoner kommer til netflix, hvis i ved noget så please skriv tilbage.
  Og hvis i ved noget om the flash sæson 2 så please også skriv tilbage.

  Kh Safa

 6. sarah - kl. 10:33, 17-10-2017:

  Heii. jeg har lige set sæson 6 a PLL færdig på netflix igår. og jeg ved der kommer en sæson 7, men ved ikke hvornår og hvor? så mit spørgsmål er: hvornår kommer sæson 7 af PLL på netflix?

  venter spændt!

  Kh Sarah 🙂

 7. Sofie - kl. 09:57, 18-12-2017:

  Har hørt at der kommer 25 sæsoner men er ikke sikker?

Skriv kommentar