Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pretty Smart

Pretty Smart

08/10/2021 | Flixfilm

Pretty Smart på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emily Osment, Gregg Sulkin, Olivia Macklin
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Den belæste Chelsea opdager, at hun har meget at lære om lykken, da hun bliver tvunget til at flytte ind hos sin livlige søster og tre bofæller.

Pretty Smart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pretty Smart på YouTube.Se Pretty Smart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pretty Smart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pretty Smart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pretty Smart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pretty Smart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar