Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pretville

Pretville

20/01/2020 | Flixfilm

Se Pretville på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Musical
Instruktør: Linda Korsten
Skuespillere: Marlee van der Merwe, Eugene Jensen, Marno van der Merwe, Lizelle de Klerk
Spilletid: 91 min
Land: South Africa
Sprog: Afrikaans
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En bondedreng og en mekaniker kæmper begge to om en piges kærlighed, mens hendes mor må håndtere gamle følelser, da en popstjerne vender hjem.

Pretville havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pretville på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pretville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pretville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pretville, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pretville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar