Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Preuve d’amour

Preuve d’amour

07/05/2023 | Flixfilm

Preuve d’amour på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En filmanmelder, der er mistænkt for mord, hyrer en gådefuld kvinde til at hjælpe med at opspore den rigtige morder – men sandheden er farligere, end han troede.Se Preuve d’amour på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Preuve d’amour havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Preuve d’amour på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Preuve d’amour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Preuve d’amour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Preuve d’amour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Preuve d’amour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar