Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prey for the Devil

Prey for the Devil

20/05/2023 | Flixfilm

Prey for the Devil på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Daniel Stamm
Skuespillere: Jacqueline Byers, Debora Zhecheva, Christian Navarro
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English, Bulgarian, Spanish, Latin
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En hengiven nonne, der uddanner sig til at blive den første kvindelige eksorcist, kæmper for en barnesjæl, der er besat af en dæmonisk kraft fra hendes fortid.Se Prey for the Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Prey for the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prey for the Devil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Prey for the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prey for the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prey for the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prey for the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar