Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies

25/01/2018 | Flixfilm

Se Pride and Prejudice and Zombies på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Horror, Romance
Instruktør: Burr Steers
Skuespillere: Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Ellie Bamber
Spilletid: 108 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Japanese, Chinese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da pestplagede zombier invaderer engelske landområder i det nittende århundrede, er det op til Elizabeth Bennet og Mr. Darcy at stoppe dem.

Pride and Prejudice and Zombies havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pride and Prejudice and Zombies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pride and Prejudice and Zombies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pride and Prejudice and Zombies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pride and Prejudice and Zombies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pride and Prejudice and Zombies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar