Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pride & Prejudice

Pride & Prejudice

04/09/2020 | Flixfilm

Se Pride & Prejudice på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Keira Knightley, Talulah Riley, Rosamund Pike, Jena Malone
Spilletid: 129 min
Land: France, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I Jane Austens fortælling fra 19-tallets England håber fru Bennet på at gifte sine døtre væk til lovende ægtemænd heriblandt den nyankomne hr. Darcy.


Se Pride & Prejudice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pride & Prejudice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pride & Prejudice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar