Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pride & Prejudice

Pride & Prejudice

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Pride & Prejudice på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Keira Knightley, Talulah Riley, Rosamund Pike, Jena Malone
Spilletid: 129 min
Land: France, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: I Jane Austens fortælling fra 19-tallets England håber fru Bennet på at gifte sine døtre væk til lovende ægtemænd heriblandt den nyankomne hr. Darcy.


Se Pride & Prejudice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pride & Prejudice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pride & Prejudice stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar