Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pride & Prejudice

Pride & Prejudice

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Pride & Prejudice på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Keira Knightley, Talulah Riley, Rosamund Pike, Jena Malone
Spilletid: 129 min
Land: France, UK, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: I Jane Austens fortælling fra 19-tallets England håber fru Bennet på at gifte sine døtre væk til lovende ægtemænd heriblandt den nyankomne hr. Darcy.


Se Pride & Prejudice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pride & Prejudice herunder:Fra premieredatoen (4. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pride & Prejudice (Stolthed og fordom) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pride & Prejudice stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore