Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Priest of Love

Priest of Love

09/04/2023 | Flixfilm

Priest of Love på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Christopher Miles
Skuespillere: Ian McKellen, Janet Suzman, Ava Gardner
Spilletid: 125 min
Land: United Kingdom, Mexico, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne biografi skildrer den turbulente afslutning på forfatteren D. H. Lawrences karriere, hvor han søger et sted at færdiggøre sit mesterværk, Lady Chatterleys Elsker.Se Priest of Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Priest of Love havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Priest of Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Priest of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Priest of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Priest of Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Priest of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar