Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Priest

01/10/2018 | Flixfilm

Se Priest på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: Scott Stewart
Skuespillere: Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Maggie Q
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Paul Bettany spiller hovedrollen som en præst, der er fast besluttet på at redde sin niece, mens han bekæmper en horde af hærgende vampyrer.


Se Priest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPriest havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Priest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Priest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Priest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Priest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar