Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prima Che La Notte

Prima Che La Notte

02/06/2021 | Flixfilm

Prima Che La Notte på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Daniele Vicari
Skuespillere: Fabrizio Gifuni, Dario Aita, Lorenza Indovina
Spilletid: 118 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I 1970'erne og 1980'erne går den sicilianske journalist og aktivist Giuseppe Fava til ekstremer for at afsløre mafiaen og deres forbrydelser. Baseret på en sand historie.Se Prima Che La Notte på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Prima Che La Notte havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prima Che La Notte på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Prima Che La Notte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prima Che La Notte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prima Che La Notte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prima Che La Notte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar