Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Primal Fear

Primal Fear

01/12/2018 | Flixfilm

Primal Fear på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Gregory Hoblit
Skuespillere: Richard Gere, Laura Linney, Edward Norton
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da en alterdreng indsmurt i blod ses løbe væk fra et mordsted, ser sagen oplagt ud – men hans advokat er opsat på at vinde sagen.

Primal Fear havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Primal Fear på YouTube.Se Primal Fear på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Primal Fear ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Primal Fear stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Primal Fear, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Primal Fear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar